18:25 17.04.2015

Компания NEW HOLLAND навыставке AGROTECH-2015 (українська)

На останніх вихідних березня у польському місті Кельце відбулася 21-а міжнародна виставка сільськогосподарських технологій Agrotech, де були представлені надсучасні сільськогосподарські машини, що просто вражали уяву. Звичайно, що така масштабна подія не могла відбутися без участі компанії New Holland з її новинками. На виставці в Кельце компанія представила 24 машини, серед яких був і трактор оновленої серії T7, серійне виробництво якої заплановано на вересень цього року.

Кожного року ця виставка переповнюється фермерами, бажаючими побачити новітню техніку, обладнання та рішення для сільськогосподарського виробництва, а також познайомитись з їх постачальниками. Цього року кількість відвідувачів побила всі рекорди: у 2014 році вона сягнула 59 тисяч, а тепер перевищила вже 60 тисяч. Сімсот учасників виставки представляли свою продукцію на площі 60 тисяч квадратних метрів. Незважаючи на велику конкуренцію, стенд компанії New Holland приваблював своєю унікальною експозицією та неперевершеними атракціонами для відвідувачів.

Як завжди, бренд New Holland ще раз підтвердив своє беззаперечне лідерство у галузі сільськогосподарського машинобудування, отримавши перемогу над конкурентами у двох престижних номінаціях. Зернозбиральний комбайн CX 5080 виробництва цієї компанії отримав Золоту медаль виставки AGROTECH за інноваційну систему обмолоту та очищення зерна, а трактор New Holland T8.420 з трансмісією Auto Command був визнаний "Машиною 2015 року" серед машин імпортного виробництва.

Завдяки спеціалізованому програмному забезпеченню, встановленому на планшетних комп'ютерах, представники компанії оперативно надавали всю інформацію, що цікавила відвідувачів. Окрім того, клієнти, яких цікавили схеми фінансування на придбання техніки, мали змогу отримати високопрофесійні консультації від представників компанії CNH Industrial Capital, зокрема щодо фінансування продукції за спеціальною програмою від заводу-виробника.

В додаток до представлених новинок та флагманських моделей стенд компанії New Holland був багатим ще й на розваги. Відвідувачі мали унікальну нагоду випробувати передові досягнення високих технологій, втілені на машинах New Holland, провівши тест-драйви у повністю безпечних умовах.  Також відвідувачі, особливо молодь, могли випробувати себе в ролі менеджерів віртуального господарства та ознайомитись з функціональністю техніки New Holland у комп'ютерній грі "Farming Simulator 2015", а також насолодитись виступами танцювальних гуртів.

Неабиякий інтерес викликали представлені на стенді симулятори фірмових систем точного землеробства New Holland. З їхньою допомогою відвідувачі отримали нагоду власноруч випробувати рішення, представлені компанією в цьому сегменті, адже Компанія New Holland пропонує повний спектр систем автоматичного водіння з урахуванням специфіки роботи кожного окремого клієнта.

вітер:

AgroUkriane - проект, посвященный аграрному рынку Украины - агроновости, новости сельского хозяйства, новости аграрного рынка, аграрные новости Украины 2015 г.
AgroUkraine - проект, присвячений аграрному ринку України - агроновини, новини сільського господарства, новини аграрного ринку, аграрні новини України 2015 р.
AgroUkraine - news portal dedicated to the agricultural sector of Ukrainian economy - agricultural news, news of agro market, Ukrainian agro news 2015.